Bemutatkozás

A Gothárd Elektronikai és Kereskedelmi Kft.-t 1996-ban Gothárd József a cég tulajdonosa és ügyvezetője alapította, figyelembe véve a piaci helyzet alakulását és a saját kedvező lehetőségeit.
Gothárd József valamint a Seiko Instruments 1986 óta sikeresen működik együtt és a kölcsönös bizalomnak köszönhetően, lehetővé vált, hogy a magyarországi piac ellátását kizárólagosan a Gothárd Kft. kapja meg.
Az alapos műszaki és külkereskedelmi szakmai tapasztalat eredményeként a cég évről évre folyamatosan növekvő piaci részesedést és éves forgalmat ér el. A cég megbízhatósága és tőke-erőssége, számos külföldi cég figyelmét felkeltve újabb lehetőségeket nyitott meg, mely a partner-kapcsolatok kiszélesedését és ezzel egy időben a termékskála bővülését eredményezte.

Fő tevékenységek:

  • Elektronikai alkatrészek forgalmazása, szaktanácsadás
  • Seiko Instruments GmbH magyarországi disztribúciójának ellátása, mely magában foglalja a Seiko által gyártott elektronikai alkatrészek nagy- és kiskereskedelmét (LCD kijelzők, hőnyomtatók, címkenyomtatók, integrált áramkörök stb.)
  • A fejlesztők munkájának elősegítése, műszaki applikációk biztosítása, szakmai kérdésekben segítségnyújtás

A Cirrus Logic Incorp. (USA) disztribúcióját végezte 1997-2002-ig. Számos kiemelkedő project szállítója volt. Európa első 20 bites audió hálózata a magyar Parlamentben, melyet a VMPRO KFT kivitelezett, de hardveres és szoftveres támogatást biztosított az amerikai mérnökökkel. A budapesti Műszaki Egyetemen az Informatikai és Méréstechnikai Tanszéken a beágyazott rendszerek, analóg-digitál konverterek oktatásához segített laboratóriumot létrehozni.

Kyocera GmbH Színes LCD magyarországi képviseletének ellátását végezte, mely jelenti a termékek forgalmazását, valamint fejlesztői támogatást